Alla annonser > Bilar > Uddevalla

SvensksåldCab C70 D4 177hk i Uddevalla, Västra Götalands län säljes

SvensksåldCab C70 D4 177hk
SvensksåldCab C70 D4 177hk
Google Maps
Beskrivning:

Nu vart det inte riktigt som planerat vilket lett till att jag och min fru redan den 26/11 skall resa till Brasilien t.o.m den 17/6 - 2017. Vi väljer därav o sälja bilen då vi inte kommer att ha någon förvaringsplats tills dess.
Vi har endast ägt bilen sedan Juni i år men vart väldigt nöjda med bilen, skulle de inte vara för flytten skulle vi aldrig sälja henne.
Bilen är SVENSKSÅLD & i nästintill Nyskick och det finns inga skador, repor eller slitage varken utvändigt eller invändigt på bilen. Färgen bestraktas Mörkblå metallic med Silvertopp, Hardtopp, utrustad med Avtagbart drag, Klimatanläggning, Stora Ljudsystemet, Elhissar fram o bak, farthållare, färddatorn, inbyggd telefon, helskinn, bluetooth, isofix, usb och aux ingång, xenon, pdc och dieselvärmare med tidur. Självklart har vi alla 3 nycklarna till bilen och fullstämplad servicebok.
Bilen säljes för 115.000:-, det är inte prutbart och jag ser gärna att du som ringer pratar svenska. Bilen måste hämtas senast imorgon kväll och det är först till kvarn som gäller.
Hör av er vid intresse, Oseriöst folk undanbedes vänligt men bestämt.
Bilen finns o hämta hos oss strax utanför Uddevalla emot Orust
Ni kan nå mig via telefon, sms eller mail.

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:115,000:-
Inlagd:26 November 2016
Typ: säljes - privatperson
Län:Västra Götalands län
Stad:Uddevalla
Postnummer:45162
Kategori:Bilar
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: